Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Παυλίνα Νάσιουτζικ: Όταν ο γιος μου κρατούσε το φέρετρο του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Η μητέρα του Νίκου Ρωμανού ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για την διπλή ληστεία στο Βελδενδο της Κοζάνης, μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του 20χρονου γιού της με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, τον 16χρονο που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού τον Δεκέμβρη του 2008 στα Εξάρχεια.

«Ο Νίκος κρατούσε το φέρετρο, ο Αλέξανδρος ξεψύχησε στα χέρια του, από εκεί ξεκίνησαν όλα, δεν θέλω να προσθέσω τίποτα άλλο» λέει η Παυλίνα Νάσιουτζικ στη εφημερίδα Real News και πιστεύει ότι η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν το σημείο στο οποίο άρχισαν όλα.

«Μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου, ο Νίκος δεν είχε καμία σχέση με το παιδί που γνωρίζαμε έως τότε. Είχε μέσα του οργή και φόβο. Ήταν το δεύτερο θύμα των Κορκονέα και Σαραλιώτη. Εκείνο το βράδυ οι δολοφονικές σφαίρες σκότωσαν και τον Νίκο» αναφέρει η Παυλίνα Νάσιουτζικ.

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν ο μόνος φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που βρέθηκε κοντά του τη στιγμή της δολοφονίας του στα Εξάρχεια. Συνομήλικοι και με κοινές καταβολές, γνωρίζονταν από τα έξι τους χρόνια, πήγαν μαζί στο δημοτικό, έγιναν «κολλητοί» στο γυμνάσιο και έμειναν αχώριστοι μέχρι το βίαιο τέλος.
Παυλίνα Νάσιουτζικ: Όταν ο γιος μου κρατούσε το φέρετρο του Αλέξη Γρηγορόπουλου
troktiko.eu