Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσαυγίτες ποζάρουν μέσα στη Βουλή με δύο από τους πιο επικίνδυνους Νεοναζί!


Στο ναό της δημοκρατίας περπατούν, μιλούν, γελούν και φωτογραφίζονται Νεοναζί!!!
 Σε εικόνες που σοκάρουν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης αγκαλιάζουν θερμά και φωτογραφίζονται παρέα με ... δύο από τους πιο γνωστούς και επικίνδυνους, όπως λένε οι γερμανικές αρχές, νεοναζί μέσα στην ελληνική Βουλή!!!
anisj.jpg
neonazi_473_355_(1)dd.jpg
Πρόκειται για στελέχη του ακροδεξιού ναζιστικού κόμματος NDP, για το οποίο στη Γερμανία γίνονται συζητήσεις για απαγόρευση! Εν τω μεταξύ, λεπτομέρειες της «κορυφαίας συνάντησης» των Χρυσαγιτών με τους Γερμανούς νεοναζί δημοσιεύει η ακροδεξιά ιστοσελίδα freies-netz-sued.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι  γερμανοί ναζί παρακολούθησαν συνεδρίαση του κοινοβουλίου και ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ πήραν μέρος και στην πορεία της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια.
Στην ίδια ιστοσελίδα που δημοσιεύονται οι φωτογραφίες που βλέπετε, αναφέρεται μάλιστα ότι προηγήθηκε συνάντηση Χρυσαυγιτών με Γερμανούς νεοναζί στη Νυρεμβέργη το Νοέμβριο.
IMIA-07ggg.jpg 
imia-stiky__articlegg.jpg 
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της υπηρεσίας προστασίας του Συντάγματος σε γερμανικές εφημερίδες οι δύο νεοναζί (Σεμπάστιαν Μάουζ και Ματίας Φίσερ) που επισκέφτηκαν την ελληνική Βουλή ηγούνται του μεγαλύτερου ναζιστικού δικτύου στη Βαυαρία. Επίσης ο υπουργός εσωτερικών της Βαυαρίας ο κος Γιοακίμ Χέρμαν δηλώνει σε γερμανική εφημερίδα πως η Γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί με πολύ προσοχή τις διασυνδέσεις των Χρυσαυγιτών με τους Γερμανούς νεοναζί, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επιτραπεί  να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής κατά την άφιξη του στη Γερμανία προσήχθη και ανακρίθηκε από τις Γερμανικές Αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι και το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε δημοσίευμά του είχε κάνει λόγο για ανησυχία των γερμανικών αρχών από τις επαφές της Χρυσής Αυγής με ακραία νεοναζιστικά στοιχεία στη Βαυαρία, ενώ είχε ακολουθήσει η οργισμένη αντίδραση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου που τόνιζε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με ξένες πολιτικές οργανώσεις και κόμματα.