Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12;;;

«Ευθυμία»
Μέρα γιορτής και χαράς είναι η σημερινή και κάθε σας κίνηση και ενέργεια ακτινοβολεί ευτυχία και αγάπη. Πολύ πιθανόν, να έρθετε σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, καταξιωμένα, συντηρητικά, ώριμα ή σοφά και αυτό να σας ευχαριστήσει ενώ μαζί με φίλους θα κάνετε πράγματα που θα έχουν αντίκτυπο σε όλη την παρέα ή άλλα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Καλώς τους»
Το σπίτι σας γίνεται εστία ευχάριστης γιορτής και πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, αφήνετε στην άκρη διαφορές και έρχεστε κοντά. Κάποιοι θα κερδίσετε το χειροκρότημα για το δείπνο που θα προσφέρετε ή κάποια ξεχωριστή λιχουδιά. Αν και λίγο αγχωμένοι για θέματα δουλειάς, θα τα καταφέρετε μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά»
Την τιμητική τους σήμερα έχουν οι κοντινοί σας άνθρωποι, τα αδέλφια, οι γείτονες και οι συνάδελφοι. Ίσως πείτε τα κάλαντα για να τους φτιάξετε το κέφι ή τους κάνετε κάποια εξυπηρέτηση. Πολύ πιθανόν, να κάνετε κάποια μετακίνηση για να βρεθείτε με άτομα αγαπημένα ενώ ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας συνεχώς. Η ευχαρίστηση θα ξεχειλίζει από τα μπατζάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Με γεμάτη την καρδιά»
Σήμερα, είναι μέρα ξεφαντώματος και μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε θα έχετε στιγμές κεφιού και χαράς. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να πλημυρίζει από συναισθήματα και πολλοί θα νιώσετε ότι είστε ότι ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή των άλλων. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους θα είστε λιτοί, αυθεντικοί και σε κάποιες περιπτώσεις προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ
«Λάμψη στο βλέμμα»
Σήμερα, θέλετε να λάμπετε και για αυτό δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εμφάνιση και το στυλ σας. Η εργασία θα σας απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας όμως αυτό θα γίνει χωρίς να σας ενοχλήσει. Η νύχτα σας προβλέπεται ευχάριστη, διασκεδαστική και μαζί με πρόσωπα που αγαπάτε, σας θαυμάζουν ή αποτελούν ένα μεγάλο δώρο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Πάει ο παλιός ο χρόνος»
Η ψυχή σας είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη κα η ευθυμία πηγάζει εκ των έσω. Χαμογελάτε, χαίρεστε και αφήνετε τις έγνοιες πίσω σας. Καλωσορίζετε το νέο έτος με προσμονή, ελπίδα και πίστη σε κάτι καλύτερο. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σας καταξιώνει στον έρωτα και σας βοηθά να διαχειριστείτε την ενέργειά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να οικοδομήσετε κάτι δυνατό και όμορφο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ
«Εστιάζοντας στο καλό»
Άλλοι θα περάσετε τη μέρα σας με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και ομοϊδεάτες και άλλοι θα δείτε τους στόχους να γίνονται πραγματικότητα. Η οικογένεια σας αγκαλιάζει και ακολουθεί με ευλάβεια τα έθιμα της ημέρας. Κάποια άτομα «βαριά» θα χαρούν με την παρουσία σας και θα ακολουθήσουν κάποιους κανόνες που έχετε θεσπίσει για σήμερα ή γενικότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Το αστέρι της βραδιάς»
Η μέρα σας είναι όμορφη, λαμπερή, ευχάριστη και νιώθετε ευτυχείς γιατί είστε από αυτούς που έχουν ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία. Θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα αφήσετε στην άκρη κάθε αρνητική σκέψη. Πολύ πιθανόν να λάβετε μια μεγάλη χαρά από ένα μικρό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Σαν παιδί»
Σήμερα, έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε μηνύματα και ευχές, γεγονός που σας κάνει χαρούμενους και πιο ενθουσιώδεις. Κάνετε διάλειμμα από τις στενοχώριες και τις δυσκολίες και είστε αποφασισμένοι να αφήσετε την χαρά να κάνει ποδαρικό στη νέα χρόνια. Θα λάβετε δώρα, όχι απαραίτητα πολλά, αλλά από πρόσωπα σημαντικά, γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σφραγίζοντας την μέρα με χαρά»
Με τη Σελήνη στον Λέοντα νιώθετε ότι μέσα στην ψυχή σας υπάρχει τόσο φως, ικανό να φωτίσει κάθε πτυχή της ζωής σας. Η λάμψη της δημιουργίας και της ελπίδας σας καθοδηγεί και συγχρόνως σας δίνει δύναμη. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα μπορείτε να εκφράσετε τα θέλω, τα αιτήματα και τις προσδοκίες και συγχρόνως να τα κάνετε πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ποιός;»
Η μέρα είναι αφιερωμένη στους ξεχωριστούς άλλους της ζωής σας που με την αγάπη, την παρουσία και τη ζωή τους νιώθετε ευτυχείς και χαρούμενοι . Αφθονία σε όλους τους τομείς υπόσχεται η σημερινή μέρα ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε ευχές από πρόσωπα που είτε τα είχατε γράψει στα μαύρα κατάστιχα ή είχατε ξεχάσει πως είχαν περάσει κάποιο φεγγάρι από τη ζωή σας.
ΙΧΘYΕΣ
«Παραμονή ελπίδας»
Η δουλειά φαίνεται πως σας τρέφει και σας δίνει χαρά και πίστη σε κάτι καλύτερο και ομορφότερο. Πολλοί θα περάσετε τη σημερινή μέρα μαζί με φίλους και πρόσωπα που σας ενώνει η υπευθυνότητα και υπομονή ενώ ίσως κάποιες κινήσεις σας περιβάλλονται από κάποια επισημότητα. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι για εσάς ένα μικρό θαύμα στην καθημερινότητα σας.

http://www.astrology.gr