Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο Gollum «καταλαμβάνει» αεροδρόμιο στη Νέα Ζηλανδία

Ένα τεράστιο γλυπτό ύψους 13 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Masayuki Ohashi, τοποθετήθηκε πριν από μερικές..ημέρες στο αεροδρόμιο του Wellington, πρωτεύουσας της Νέας Ζηλανδίας, με σκοπό να υπενθυμίσει στους σινεφίλ ότι τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστεί στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία «The Hobbit: An Unexpected Journey», του σκηνοθέτη (Νεοζηλανδού) Πίτερ Τζάκσον.

Επιπλέον, το αεροδρόμιο έχει μετονομαστεί σε «Κέντρο της Μέσης Γης», από την οποία, βέβαια, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο περίφημος Gollum, που όλοι γνωρίζουμε και από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». Το γλυπτό σχεδιάστηκε από το studio Weta Workshop, που κέρδισε τρία Όσκαρ για τη δουλειά που έκανε στον Άρχοντα, για να επιστρέψει δριμύτερο στην ταινία «The Hobbit».

«Το αεροδρόμιο του Wellington πρέπει να αισθάνεται σαν το σπίτι του Gollum, αφού πέρασε τόσους μήνες εδώ κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ταινιών”, αναφέρει χαριτολογώντας ο Richard Taylor, υπεύθυνος του studio Weta Workshop.

Η πρώτη ταινία «The Hobbit», με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Martin Freeman θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, με τη δεύτερη κάνει το ντεμπούτο της το Δεκέμβριο του 2013. Η τελική «δόση» θα αφιχθεί το καλοκαίρι του 2014, ολοκληρώνοντας την τριλογία.















perierga.gr