Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η κόρη του Εlvis Presley δουλεύει σε καντίνα

Η Lisa Marie Presley φόρεσε την ποδιά και σερβίρει fish & chips σε χωριό της Αγγλίας. Η φωτογραφία που βλέπετε...δεν είναι σκηνές από κάποια ταινία ή διαφημιστικό. Είναι πέρα για πέρα αληθινές!

Η μοναχοκόρη του βασιλιά του rock 'n' roll, Lisa Marie Presley έχει μετακομίσει στην Αγγλία και ανακαλύπτει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.


Η νέα της δουλειά είναι να σερβίρει fish & chips, το αγαπημένο φαγητό των άγγλων, σε κινητή καντίνα σε προάστιο του ανατολικού Sussex.


Mπορεί να μετακόμισε σε μια υπέροχη αγροτική κατοικία αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως, για να μάθει απο κοντά τον βρετανικό τρόπο ζωής αποφάσισε να σερβίρει καθημερινά τους κατοίκους του χωριού Rotherfield.


Ο ιδιοκτήτης της καντίνας είπε στην βρετανική ιστοσελίδα Mail Online: «H Lisa Marie ξεκίνησε τη δουλειά αμέσως μόλις μετακόμισε στο χωριό μας γιατί ήθελε να μάθει ποιοι είναι οι κάτοικοι και πως περνούν τη ζωή τους εδώ. Μόλις είδε την καντίνα είπε ότι δεν είχε ξαναδεί τίποτα παρόμοιο και θα την ενδιέφερε να δουλέψει.


Μόλις ανέβηκε στην καντίνα με τον γιο της, όλοι γελάσαμε γιατί οι κάτοικοι που εξυπηρετούσε δεν κατάλαβαν ποιοι είναι. Σέρβιρε σε όλους διπλά fish & chips και κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η κόρη του Elvis Presley».

tromaktiko