Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας παίκτης όλων των εποχών!

Όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην...
Ρωσία με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μάλιστα θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!

Η Ζενίτ επιμένει για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και ανέβασε την πρόσφορα της στην Σάλκε από τα 15 στα 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ελληνα στόπερ.

Ο 20χρόνος άσος είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και η πρωταθλήτρια Ρωσίας κάνει ό,τι μπορεί για τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα ο 20χρόνος αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με την πρωταθλήτρια Ρωσίας στους όρους του προσωπικού του συμβολαίου!

Το οποίο το συμβόλαιο μόνο ως «βασιλικό» μπορεί να χαρακτηριστεί! Ο Παπαδόπουλος θα πάρει μίνιμουμ 15 εκατ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 20 εκατ. με διάφορα μπόνους για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου και άλλα.

Η Σάλκε από την πλευρά της θα έχει κέρδος 18 εκατ. ευρώ αφού τον είχε αγοράσει από τον Ολυμπιακό έναντι 2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2010. Επιπλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1 εκατ. ευρώ από την μεταπώληση του Παπαδόπουλου στην Ζενίτ.

Η Σάλκε θέλει να κρατήσει τον Παπαδόπουλο στο ρόστερ της αλλά μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Ζενίτ, αυτό μοιάζει δύσκολο, αν όχι απίθανο, δεδομένου πως η βασική χορηγός της Σάλκε είναι η Gazprom, δηλαδή η εταιρεία που ελέγχει την Ζενίτ!

Ο γενικός μάνατζερ της Σάλκε, Χορστ Χελντ τόνισε: «Ναι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επιμένει πολύ. Όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση».

Στο μεταξύ ο διεθνής Ελληνας αμυντικός δεν είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος της Ζενίτ. Ο Νάνι της Μάντσεστερ Γ. βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Μάλιστα τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γ. για λογαριασμό της Ζενίτ έχει αναλάβει ο πρώην Γεωργιανός άσος, Γκεόργκι Κινκλάντζε που πλέον εργάζεται σαν μάνατζερ. Η Ζενίτ προσφέρει για τον 25χρόνο Πορτογάλο μέσο 25 εκατ. λίρες.

cretalive.gr