Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αυτοί είναι οι Έλληνες θεοί του φετινού καλοκαιριού




Αφού ασχοληθήκαμε με τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες των ελληνικών ακτών, αλλά και τις τρυφερές εικόνες των star της ελληνικής showbiz να παίζουν στις παραλίες με τα παιδιά τους, ήρθε η ώρα να πιάσουμε και ένα μείζον θέμα, ιδίως για εμάς τις γυναίκες. Εννοούμε φυσικά αυτό των πιο εντυπωσιακών ανδρικών κορμιών που τριγυρίζουν φέτος στις ακρογιαλιές μας και ανεβάζουν τη θερμοκρασία αλλά και τους χτύπους των...
γυναικείων καρδιών. Εμείς συγκεκντρώσαμε τους πιο εντυπωσιακούς... θεούς της παραλίας και σας τους παρουσιάζουμε για τα μάτια σας μόνο!

Γιάννης Σπαλιάρας: 'Η αλλιώς το απόλυτο κορμί. Κοιλιακοί φέτες, εντυπωσιακές πλάτες, ανάστημα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο και φυσικά εντυπωσιακό μαύρισμα. Ό, τι χειρότερο για τις δύσκολες μέρες του καύσωνα!

Νίκος Αναδιώτης: Ας είμαστε ειλικρινείς, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που παρακολουθούσε φέτος την πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες», ήταν εξαιτίας των ημίγυμνων εμφανίσεων του νεαρού ηθοποιού και μοντέλου. Και κακά τα ψέματα, έβαζε τα δυνατά του σε κάθε επεισόδιο για να μην αφήνει παραπονεμένες τις θαυμάστριές του! Το μοναδικό του αρνητικό είναι ότι πρόσφατα παντρεύτηκε!

Κώστας Μαρτάκης: Κανείς δεν περίμενε ότι το ντροπαλό αλλά πάντα όμορφο αγόρι που γνωρίσαμε λίγα χρόνια πριν, θα μεταμορφωνόταν σε έναν γυμνασμένο και σέξι άντρα. Το μυστήριο που υπάρχει γύρω από την προσωπική του ζωή του δίνει ιδιαίτερη γοητεία, σε συνδυασμό πάντα με τους κοιλιακούς του!

Άκης Πετρετζίκης: Είναι νέος, ωραίος και μαγειρεύει υπέροχα. Είναι ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος είναι με διαφορά ο πιο σέξι μάγειρας, ενώ μέσα σε έναν μόλις χρόνο έχει καταφέρει να τρυπώσει στις γυναικείες καρδιές αλλά και φαντασιώσεις! Ακόμα και αν τα πολλά τατουάζ δεν είναι του γούστου σας, στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς τα παραβλέπεις!

Δημήτρης Βλάχος: Ξεκίνησε από το μουσικό κανάλι MAD και πολύ σύντομα κατάφερε να γίνει γνωστός και ιδιαιτέρως αγαπητός στο γυναικείο φύλο. Το ταλέντο του το αναγνωρίζουμε, αλλά πειράζει που κάθε φορά μας τραβάει την προσοχή το six pack του;

Kωνσταντίνος Αργυρός: Πολύ νέος, πολύ όμορφος και πολύ γυμνασμένος! Ο Κωνσταντίνος μπορεί να περηφανεύεται ότι πλέον γεμίζει νυχτερινά κέντρα μόνο και μόνο από τα κορίτσια που τρέχουν να τον θαυμάσουν από κοντά! Ο Σάκης απέκτησε διάδοχο;

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο πολυτάλαντος Θεοχάρης με τους σέξι γκρι κροτάφους έχει μία ιδιαίτερη συνήθεια. Κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση, ξεχνά να φορέσει μπλουζάκι! Και πολύ καλά κάνει κατά τη γνώμη μας...

Δήμος Αναστασιάδης: Μπορεί το σώμα του να μην μαρτυρά ώρες σκληρής γυμναστικής, αλλά σίγουρα δε θα άφηνε κανένα γυναικείο βλέμμα αδιάφορο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή και το ταλέντο του τον κάνουν απλά ακαταμάχητο!

Γιώργος Μανίκας: Ψηλός, ξανθός και γυμνασμένος. Από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας και αναμφισβήτητα από τους πιο σέξι και εντυπωσιακούς άντρες. Δικαιολογημένα οι εμφανίσεις του με μαγιό κόβουν την ανάσα.










Πηγή:queen.gr