Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η Βούλα Παπαχρήστου (pics)


Η Βούλα Παπαχρήστου έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Οι λόγοι για τους οποίους η ελληνίδα τριπλουνίστρια ήρθε την Τετάρτη (25/07) στα πρωτοσέλιδα της επικαιρότητας δεν έχουν να κάνουν με κάποιο άλμα της αλλά αφορούν ένα σχόλιο που έκανε στο twitter. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον και με τα άλματα της στο Λονδίνο.



Η ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι μία από τις ελπίδες της χώρας για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η πορεία της Παπαχρήστου διαγράφει ανοδική πορεία, από τότε που ήταν νεάνιδα και ανέβαινε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι σήμερα που προετοιμάζεται για το Λονδίνο έχοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο τριπλούν (14,77).

Η Παπαχρήστου και η Τσιαμήτα

Οι συγκρίσεις της Παπαχρήστου με την Τσιαμήτα μοιάζουν αναπόφευκτες. Και λόγω επιδόσεων και λόγω φυσικών χαρισμάτων..."Νομίζω ότι της μοιάζω αρκετά. Η ίδια είπε στον προπονητή μου ότι της αρέσω, γιατί διαθέτω κάποια χαρίσματα που είχε κι εκείνη, όπως ο τσαμπουκάς, το θάρρος στους αγώνες και το τρέξιμο", δήλωνε η Παπαχρήστου για την άλλοτε κορυφαία Ελληνίδα του τριπλούν, Βούλα Τσιαμήτα.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα όσα κατά καιρούς έχει πει η Παπαχρήστου, είναι εύκολο να αντιληφθεί πως τίποτα δεν είναι τυχαίο:"Γενικά εγώ θέλω να σκοτώνω τους αντιπάλους μου από το ξεκίνημα των προσπαθειών μου. Θέλω να κάνω δύο τρία καλά άλματα και να τελειώνω τον αγώνα! Μπαίνω με τσαμπουκά στους αγώνες, δεν καταλαβαίνω τίποτα!".

Η προσωπική ζωή και η πρόταση γάμου στον Βέρτη

Για μια πετυχημένη αθλήτρια πάντα παίζει ρόλο και η προσωπική ζωή. Και σε αυτό τον τομέα η Παπαχρήστου φαίνεται ότι βαδίζει παράλληλα καθώς δηλώνει ευτυχισμένη και έτοιμη να χορέψει τον Ησαΐα τον Δεκέμβρη.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Λευτέρης Χαχαμίδης, αθλητής της πάλης, ο οποίος έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στην πίστα που τραγουδούσε ο Βέρτης.