Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31/7;


Τα Ζώδια Σήμερα 31 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Κριέ, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η σημερινή θετική όψη, που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, ευνοεί τις προσπάθειές σου, οπότε με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, φίλε Κριέ, φρόντισε να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά. Όσο για εσένα, που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντρόφια, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για εσένα και την εμφάνισή σου. Κινήσου με μέτρο.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, αγαπητέ Ταύρε, καθώς η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω και δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στις επαφές σου. Από την άλλη όμως, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο και δημιουργεί συνθήκες αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη Τρίτη, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις το κατάλληλο ταίρι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να το ξεπεράσετε, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός στις διάφορες νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου προκύπτουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου σήμερα έχεις μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα θα φέρει εξελίξεις για εσένα, φίλε Λέων, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, κυρίως τώρα με τη βοήθεια του Ήλιου από το ζώδιό σου. Όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Λέων, στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, το άγχος και η ένταση φτάνουν στο ανώτερο σημείο τους, αγαπητέ Παρθένε, και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους φιλικούς σου Διδύμους και να σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να πας πολύ καλά, καθώς η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου απέναντι σε συνεργάτες ή ανώτερούς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.







Ζυγός
23/9-22/10

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν από την εργασία σου, που θα είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να βγουν στην επιφάνεια θέματα, που σου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα σου δείχνει το αντίθετο από αυτό που νιώθεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στη δουλειά σου πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια αδιέξοδα. Σκέψου πρώτα και μετά πράξε, γιατί σε κάθε περίπτωση ο ενθουσιασμός δε θα σε βοηθήσει. Θα υπάρχει εύνοια στις κοινωνικές εκδηλώσεις και θα μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα χρήσιμες γνωριμίες.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μιλήστε για να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε έννοιες και καλό είναι να αξιοποιήσεις την ημέρα, για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις να μαζεύονται.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση, φίλε Τοξότη, σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά δες και τα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Τρίτη, αγαπητέ Τοξότη, με ηρεμία και ερωτική διάθεση, στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από κοντά σου, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις, για να δημιουργηθεί το ερωτικό κλίμα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με ορισμένους συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες όμως, απόφυγε τα έξοδα.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, φίλε Αιγόκερε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο, ευνοεί την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, με αλόγιστα έξοδα.







Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που δε λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν αξιοποιήσεις σωστά κάποιες νέες προτάσεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου, φίλε Ιχθύ. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώσεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν από το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Μίλα ήρεμα και βρες τις λύσεις μαζί με το σύντροφό σου και θα δεις ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά, σύντομα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε καλύπτει απόλυτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, είναι σε καλό δρόμο, αλλά φρόντισε να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.
Πηγή: myastro.gr