Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ελιξίριο νεότητας από τη NASA




«Το δέρμα είναι ο πρώτος σωματικός ιστός, ο οποίος εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτινοβολίες και γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητο στην οξειδωτική πίεση.
Η μελέτη μας δείχνει ότι ωφελείται πολύ από μία μείωση αυτής της πίεσης. Η επίδραση στο δέρμα μπορεί να τροποποιηθεί με ταχύτητα και το δέρμα μπορεί να θεραπευτεί μόνο του, πίνοντας AS 10» υποστηρίζει ο δρ. Ααρον Μπάρσον, καθώς σχολιάζει έρευνά του, σύμφωνα με την οποία η ημερήσια κατανάλωση ενός ειδικού υγρού διατροφικού συμπλέγματος, το οποίο αναπτύχθηκε από συνεργασία επιστημόνων της NASA, είναι ικανή να αντιστρέψει τις δερματολογικές ενδείξεις της γήρανσης σε περίπου τέσσερις μήνες.

Η μελέτη του Αμερικανού διατροφολόγου βασίστηκε στην ανάλυση δύο ειδικών φωτογραφιών, οι οποίες απεικονίζουν το δέρμα καθενός από τα 180 άτομα, τα οποία συμμετείχαν την έρευνα. Η μία φωτογραφία απεικόνιζε το δέρμα του στην αρχή της δοκιμής και η άλλη ύστερα από τους τέσσερις μήνες της αγωγής, η οποία περιελάμβανε την κατανάλωση του AS10. Οι ειδικές φωτογραφίες, οι οποίες βασίζονται σε διαφορετικά είδη έκθεσης στο φως, για να παράγουν απεικονίσεις του δέρματος κάτω από την εξωτερική του στιβάδα, έδειξαν ότι, έπειτα από την αγωγή, οι δερματικές κηλίδες, οι οποίες σχετίζονται με την υπεριώδη ακτινοβολία, είχαν μειωθεί κατά 30% και οι ρυτίδες είχαν μειωθεί κατά 17%.

Βεβαίως, η αντιγηραντική δερματολογική δράση του AS10 φαίνεται μάλλον αναμενόμενη, καθώς το ειδικό υγρό αναπτύχθηκε από ειδικούς επιστήμονες της NASA, οι οποίοι στόχευαν να προστατεύσουν τους αστροναύτες από τη βλαβερή επίδραση των υψηλών επιπέδων της ραδιενεργής ακτινοβολίας μακριά από την ατμόσφαιρα της Γης. Το AS10 περιέχει ένα μείγμα γνωστών και λιγότερο γνωστών φρούτων, βιταμινών και φυτοχημικών, τα οποία προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από την ακτινοβολία, καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις Δραστικές Μορφές Οφυγόνου, όπου βασίζεται η οξειδωτική πίεση, η οποία έχει συνδεθεί με ασθένειες, όπως ο καρκίνος και η νόσος του Αλτσχάιμερ, και επιπλέον φαίνεται να συνδέεται και με τη δερματολογική γήρανση.