Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ιδέες διακόσμησης για τους λάτρεις της μουσικής!



Στο γυμνάσιο, την εμμονή σας για μουσική σήμαινε έναν τοίχο καλυμμένο με σκισμένες, τσαλακωμένες αφίσες από συναυλίες…
αλλά πώς θα διοχετεύσουμε το ίδιο πάθος στο σχεδιασμό του σπιτιού σας ως ενήλικας; Είτε είστε ένας σκληρός ροκάς ή απλά ένας μουσικόφιλος, θα λατρέψετε αυτούς τους απλούς, και ώριμους τρόπους για να παρουσιάσετε την αγάπη σας για την μουσική.



Δείτε παρακάτω δημιουργικούς τρόπους για να ενσωματώσετε το χόμπι σας στο ύφος διακόσμησης σας.



Δημιουργείστε μια Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη!



Απαλλαγείτε από το πρότυπο της κλασικής βιβλιοθήκης και εγκαταστήσετε τα ράφια έτσι ώστε να χωράνε τους δίσκους, τα μουσικά σας αρχεία και τα CD σας αντί αυτού.



Μετατρέψτε τον εξοπλισμό σας σε έπιπλα!



Δεν είστε σίγουροι πού να αποθηκεύσει τον έξτρα ενισχυτή σας; Αντί να μένει στο γκαράζ ή στην αποθήκη σας και να σκονίζετε, δοκιμάστε να τον χρησιμοποιήσετε ως ένα τραπεζάκι. Μια απόφαση λειτουργική, που εξοικονομεί χώρο και θα βοηθήσει στην διακόσμηση σας.



Δημιουργήστε μια μουσική Gallery τοίχου!



Θέλετε κομψή, και φθηνή τέχνη; Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από την δισκοθήκη σας. Τοποθετήστε τα αγαπημένα άλμπουμ σας σε ουδέτερες κορνίζες για ένα διασκεδαστικό, σύγχρονο γκαλερί τοίχο.



Αν σας αρέσει να φτιάχνετε πράγματα μόνοι σας μπορείτε να ντύσετε ένα τραπεζάκι σαν ταπετσαρία με παρτιτούρες. Χρησιμοποιήστε τα φύλλα παρτιτούρας από ένα τραγούδι που σημαίνει κάτι για σας για επιπλέον προσωπικές πινελιές. Μια άλλη ιδέα: χρησιμοποιήστε τα φύλλα παρτιτούρας ως επένδυση για τα συρτάρια.



Εάν το μουσικό σας όργανο δεν είναι ακριβώς εύκολο να το κρύψετε, βάλτε το μπροστά σε εμφανές μέρος ως ένα δροσερό, funky κομμάτι διακόσμησης.



Αν έχετε πολλά μουσικά όργανα σε όλο το σπίτι σας, γιατί να μην παρουσιάζετε όλα μαζί ώστε να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο ντεκόρ;



Μικρές πινελιές με θέμα την μουσική θα δώσουν κάτι ακόμη στην όλη διακόσμηση.

































petitemaisonblog.blogspot.com