Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε συνέντευξή του στο περιοδικό Glam ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος αποχαιρετάει τη σεζόν που φεύγει με μία τεράστια επιτυχία, καθώς το Ράδιο Αρβύλα έτυχε της καλύτερης αποδοχής του κόσμου. Παρόλα αυτά δηλώνει ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη εάν θα συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου.
«Πάντα μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε ακόμα μία χρονιά. Πάντως, το “Ράδιο Αρβύλα” είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς».
Παραδέχεται ότι θα μπορούσε να υπάρξει και εκτός τηλεόρασης από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα πράγματα με τα οποία ασχολείται και τον ενδιαφέρουν όπως η μουσική και ο κινηματογράφος.
Όσο για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του, ο Mr. Αρβύλα με το δικό του στυλ, απάντησε ότι φοβάται μην πεθάνει πριν από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Για το πώς βιώνει ο ίδιος την κρίση απάντησε ότι «βρίσκομαι σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, έτσι δέχομαι έμμεσες συνέπειες της κρίσης, όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει να ομολογήσω, έχοντας βεβαίως πλήρη κοινωνική συνείδηση ότι αποτελώ εξαίρεση».
Με αφορμή τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, ο 43χρονος Αντώνης Κανάκης δεν κρύβει το ενδιαφέρον του περιμένοντας να δει «αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ξαναψηφίσουν τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για την σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα. Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και την χώρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι, όχι αυτοί».
ΠΗΓΗ: radar.gr