Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Tο πρώτο συντριβάνι στον κόσμο...που μεθάει τους επισκέπτες του...

Προσοχή, αυτό το συντριβάνι βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Και δεν επιτρέπεται η χρήση του σε πολίτες κάτω των 18 ετών. Γιατί πολύ απλά από τους κρουνούς του ρέει όχι νερό...αλλά αλκοόλ...
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες βρήκε η Γεωργία. Θα κατασκευάσει στο Μπατούμι ένα σιντριβάνι από το οποίο θα μπορούν να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα.Ο δήμαρχος της πόλης, Ρόμπερτ Τσκάιτζε είπε στην τοπική τηλεόραση ότι από το σιντριβάνι θα ρέει τσάτσα, ένα είδος μπράντι από σταφύλια που η γεύση του θυμίζει την ιταλική γκράπα.«Μία φορά την εβδομάδα, επί 10-15 λεπτά, θα τρέχει τσάτσα αντί για νερό. Οι τουρίστες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα παραδοσιακό ποτό», εξήγησε.Ο τουρισμός θεωρείται σημαντική πηγή εσόδων για την πρώην σοβιετική δημοκρατία με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αμπελοκαλλιέργεια.

Το σιντριβάνι θα αποτελεί τμήμα του νέου πύργου του Μπατούμι, ύψους 25 μέτρων, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στον πύργο θα φιλοξενούνται γραφεία και ένα κέντρο πληροφοριών για τουρίστες.
inews.gr
tsekouratoi