Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 29/2;



Ζώδια  29 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Σήμερα θα υπάρξει μια σύγχυση, φίλε Κριέ, σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν ούτως ή άλλως στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να προγραμματίσεις καλύτερα τη μέρα σου και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Άσε τα πράγματα να πάρουν από μόνα τους τον δρόμο τους και μείνε συνεπής στην διεκπεραίωση των αρμοδιοτήτων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να γίνεις περισσότερο δεκτικός στα άτομα που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν και να τους δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν και να δρομολογήσεις από κοινού με τους συνεργάτες σου τα επόμενα σχέδιά σας. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις τις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές.

Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή σε καταπιέζουν. Η ημέρα σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τώρα χρειάζεται ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, για να επισπεύσεις την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, πες του αυτά που νιώθεις και βγάλε τον ερωτισμό που έχεις, ώστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ οι δύο σας, μακριά από τις επαγγελματικές σας έννοιες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, πρέπει να κινήσεις τα νήματα της ερωτικής σου ζωής μόνος σου και να μην περιμένεις από τρίτους να σε βοηθήσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Ταύρων αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία σου, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς και αυτήν την Τετάρτη, είναι στα καλύτερα της και ό,τι περνάει από το μυαλό σου, μπορείς με ευκολία να το καταφέρεις. Με ισορροπημένες και σωστές κινήσεις, φτιάξε το πλάνο σου για την επίτευξη τόσο των αισθηματικών, όσο και των επαγγελματικών σου στόχων… Και κάντο τώρα που μπορείς!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι ξεκάθαρος στις κουβέντες σου και να μην υπεραναλύεις το καθετί, γιατί στο τέλος θα κουραστείτε και οι δύο και άκρη δεν θα βγάλετε. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μήπως πρέπει να δεχτείς τις αλλεπάλληλες προτάσεις, που σου κάνει πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, για μία συνεύρεση;
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου και να θέσεις επί τάπητος θέματα, που στο παρελθόν παρέμεναν σε στασιμότητα. Ίσως δοθεί η ευκαιρία να πάρουν πνοή… Τόλμησε το και δεν θα χάσεις. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

Καρκίνος
22/6-22/7
Σταμάτα σήμερα, φίλε Καρκίνε, να εμμένεις σε κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και προσπάθησε να ξεπεράσεις με κάθε τρόπο τις δυσκολίες, που σε έχουν αποσυντονίσει. Δες με αισιοδοξία το μέλλον και μην γυρίζεις σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η ημέρα θέλει προσοχή από την μεριά σου. Πρέπει να σταματήσεις επιτέλους να πιστεύεις τα λεγόμενα του κάθε γνωστού – άγνωστου, που προσπαθεί να βάλει φιτιλιές στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, και δεν θα χάσεις. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, αν θέλετε να έχετε κατακτήσεις, γιατί η αμέλεια και η αδιαφορία σας το τελευταίο διάστημα, έχει κλέψει αρκετή από τη γοητεία σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καλές εξελίξεις που θα συμβούν στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά. Πρέπει να έχεις το νου σου, να κινείσαι με βάση το οικονομικό πρόγραμμα που έχεις φτιάξει και να μην παρασύρεσαι.

Λέων
23/7-23/8
Η περιέργεια και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, και αυτό θα σε κάνει να πάρεις μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και γιατί όχι, να πρωτοστατήσεις στο χώρο της δουλειάς σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να τολμήσεις να πεις τις απόψεις σου ακριβώς όπως τις νιώθεις και να ρισκάρεις αυτά που έχεις κατακτήσει… πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος θα κυριεύουν το σύντροφό σου και θα σου εκδηλώνει τα συναισθήματα του τόσο έντονα, που θα σου χαρίσει στιγμές ευτυχίας και απόλυτης πληρότητας. Η ημέρα επίσης ευνοεί και τους ελεύθερους Λέοντες, που θα πάρουν μία απρόσμενη είδηση από το άτομο που τους ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που θα έχεις άνοδο στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι ιδέες σου θα φανούν σωτήριες σε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει στη δουλειά σου. Αν το χειριστείς κατάλληλα, μπορείς να διεκδικήσεις και αύξηση στα οικονομικά σου, με θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος
24/8-22/9
Ξεκινάει μια ημέρα με αρκετό εκνευρισμό και ένταση για εσένα, φίλε Παρθένε, και για τις υποχρεώσεις που θέλεις να τελειώνεις, αλλά που δυστυχώς ολοένα και κάτι γίνεται και μένουν πίσω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, από την στιγμή που δεν περνάει από το χέρι σου, είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως η οικογένεια σου ή κάποιο χόμπι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, με τον ερωτισμό σου στο φουλ, φίλε Παρθένε, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί και ο σύντροφος σου θα σου κάνει όλα τα χατίρια. Το βράδυ προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο από το παρελθόν προσπαθήσει να σε προσεγγίσει ξανά, με ανανεωμένες διαθέσεις…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα γίνουν συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου και εσύ πρέπει να αποδείξεις με κάθε τρόπο ότι… δεν είσαι ελέφαντας! Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν στο μέλλον.

Ζυγός
23/9-22/10
Η δημιουργικότητα σου σήμερα θα είναι αυξημένη, αγαπητέ Ζυγέ, και μπορείς να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τον μοναδικό τομέα που δεν πρέπει να αγγίξεις επί του παρόντος είναι ο οικονομικός, γιατί εκεί ο ανάδρομος Άρης από την Παρθένο, μπορεί να σε οδηγήσει σε παρακινδυνευμένα ανοίγματα και ενέργειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα άστρα σήμερα σου χαρίζουν τις καλύτερες επιρροές τους, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, για να περάσεις μία ερωτική ημέρα με το σύντροφό σου και να σχεδιάσετε τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις το δικαίωμα σου στον έρωτα, με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, σήμερα στα επαγγελματικά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Ασχολήσου τώρα με τα παρελθοντικά ζητήματα που δεν έχουν βρει τις κατάλληλες λύσεις και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους, για να κάνεις το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό πρέπει να είσαι εγκρατής στα έξοδά σου.

Σκορπιός
23/10-22/11
Σήμερα δώσε προτεραιότητα, φίλε Σκορπιέ, σε θέματα που σου φαίνονται σημαντικά και μην αναλώνεσαι σε ασήμαντα και πρόσκαιρα μικροπροβλήματα. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη υπομονή και επιμονή από την μεριά σου αυτήν την Τετάρτη, για να βρεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν και ίσως είναι απαραίτητο να ζητήσεις την συμβουλή των δικών σου ανθρώπων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείτε στα άκρα. Κάνε υπομονή, μια μέρα είναι και θα περάσει. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά ψάξε πιο εντατικά να βρεις αυτόν ή αυτήν, που θα γίνει το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στην εργασία σου, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές αδυναμίας που περνάς και θα πατήσουν πάνω σου για να αναδειχθούν. Μην τους το επιτρέψεις, όποιο κι αν είναι το κόστος των πράξεών σου. Να ξέρεις ότι η εργατικότητά σου στο τέλος πάλι θα σε ανταμείψει!!! Οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μη συνεχίζεις τις αλόγιστες σπατάλες σου.

Τοξότης
23/11-21/12
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα την σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές προοπτικές ανόδου, αρκεί και εσύ από την μεριά σου να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η πειθαρχία και η αφοσίωσή σου, μπορεί να σε ωθήσουν σε μία θέση που αφενός θα αυξήσει το κύρος σου και αφετέρου θα βελτιώσει και την οικονομική σου κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή θα είναι η ημέρα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος Τοξότης. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι, ίσως πρέπει να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σας πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ένας έρωτας είναι πιθανόν να προκύψει, ακόμα και μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά θα έχεις αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Τοξότη, αλλά και έντονη διάθεση να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, τόλμησε να πάρεις ρίσκα!!! Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να κάνεις και κάποια έξτρα αγορά, ικανοποιώντας την καταναλωτική σου επιθυμία.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Φίλε Αιγόκερε για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Φρόντισε να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα με αρκετό ρεαλισμό και μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να χαλάει την ψυχολογία σου. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων, που έχουν πάντοτε καλές προθέσεις για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως. Βλέπεις πολλά σχέδια που είχες κάνει με το σύντροφό σου, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, μην το βάζεις κάτω και στεναχωριέσαι, αλλά γέμισε τον χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν με τους φίλους σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Η Σελήνη κινείται από σήμερα στους Διδύμους και σε ευνοεί στις συνεργασίες και στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά καλό είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Υδροχόος
20/1-19/2
Σήμερα θα έχεις αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, αγαπητέ Υδροχόε, για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι καλές καταστάσεις δεν θα αργήσουν να σου έρθουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να την βάλεις σε νέες, πιο γερές και στέρεες βάσεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε ανανεώσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.
Ιχθείς
20/2,20/3
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Τετάρτη, φίλε Ιχθύ, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον σου. Ευτυχώς, οι βάσεις που έχεις βάλει από το παρελθόν είναι πολύ καλές κι έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη μέρα χωρίς προβλήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με το σύντροφό σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μίλα μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Και εσύ που ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, βγες να διασκεδάσεις και σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τους Διδύμους!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να διορθώσεις πρώτα προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν και να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε μελλοντικά, να έχεις την υποστήριξη και βοήθειά τους. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Επιτέλους θα γιορτάσεις κι εσύ την ημέρα των γενεθλίων σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς που γεννήθηκαν 29 Φεβρουαρίου! Το δίσεκτο 2012 μάλιστα, σου επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα, καθώς είσαι αποφασισμένος να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποσπάσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και τώρα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι από καιρό. Δεν αποκλείεται ακόμα να αποκομίσεις ένα σημαντικό εισόδημα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, φαίνεσαι κάπως μπερδεμένος, αφού υπάρχουν άτομα που σε διεκδικούν και φαίνονται εξίσου ιδανικά. Μην πέσεις όμως στο λάθος των παράλληλων σχέσεων!
http://www.myastro.gr