Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27/2;



Ζώδια  27 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Κριέ, και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα κουραστείς και πολύ για να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, ίσως να έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα στη σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει τέτοια γοητεία, που κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Επιδίωξε λοιπόν να πλησιάσεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις και η αντιμετώπιση που θα έχεις θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν θέματα, που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Μη διστάζεις πια να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, για να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.

Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα φίλε Ταύρε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, οι φιλοδοξίες σου θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που σε προβλημάτιζαν. Θα ακούσεις κάποια ευχάριστα μηνύματα, που θα σε κάνουν να χαρείς. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να δεις τους κόπους πολύ γρήγορα να ανταμείβονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, είναι βέβαιο ότι με τις καλές πλανητικές επιρροές, κάτι καλό θα γίνει τώρα στη ζωή σου που σίγουρα θα την ανανεώσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να λύσεις θέματα που αφορούν και τους συναδέλφους σου και να βρείτε από κοινού τις πιο συμφέρουσες οικονομικά λύσεις. Μην αρνηθείς προτάσεις και συμφωνίες, φοβούμενος ότι δεν θα σου αποδώσουν, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Αν βάλεις σήμερα τα δυνατά σου όλα θα πάνε καλά, αγαπητέ Δίδυμε, μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Καθαρά Δευτέρα είναι και, αν δεν εργάζεσαι, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου και με όσους σε κάνουν να χαίρεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα το βράδυ σου και να χαλαρώσεις, μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, φίλε Δίδυμε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Η συνεργασία που έχεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο, θα ανοίξει τα φτερά σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό και αισιόδοξο. Στα οικονομικά, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις, γιατί κρύβονται αρκετές παγίδες.

Καρκίνος
22/6-22/7
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές και να μην αφήσεις για αύριο πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη αν η σχέση σου είναι καλά στερεωμένη ή όχι και να κάνεις, αν χρειαστεί, τις απαραίτητες αλλαγές και κινήσεις, για να την εδραιώσεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό ευνοεί τους ελεύθερους Καρκίνους, για να δημιουργήσουν τώρα μία ερωτική σχέση με κάποιο άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.

Λέων
23/7-23/8
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, φίλε Λέοντα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Χρησιμοποίησε την διορατικότητά σου, για να προλάβεις κινδύνους και παγίδες που καρτερούν. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πολύ, αλλά, αν κινηθείς μετρημένα, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όμορφα, με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα, στην αισθηματική σου ζωή αγαπητέ Λέοντα, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις του παρελθόντος, που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία. Για εσένα που είσαι ένας αδέσμευτος Λέων, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο στάσιμα, αλλά κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα τώρα, που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Κριού και ευνοεί νέα ξεκινήματα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, θα επικρατεί έντονος ανταγωνισμός από τους συνεργάτες σου και αυτό θα σε εκνευρίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις. Κράτησε κρυφές τις απόψεις σου και μην ανοίγεσαι, γιατί μπορεί από το πουθενά να βρεθείς εκτεθειμένος. Τα οικονομικά τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές, που δεν σου χρειάζονται.


Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, φρόντισε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος Παρθένος, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες στο παρελθόν. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα βελτιώσεις τη σχέση σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα τρίτων. Όσο για εσένα που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, μην επαναπαύεσαι καθόλου, γιατί με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, παραμονεύουν νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, πριν τις εξετάσεις λεπτομερώς.


Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη κινείται στον Ταύρο και σου χαρίζει εξαίρετη επικοινωνία και πειθώ, για να δρομολογήσεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ τόσο τα επαγγελματικά σου σχέδια, όσο και τα αισθηματικά σου όνειρα. Το βράδυ θα έρθει να σε αποζημιώσει, με ευχάριστη διάθεση και με συναισθήματα αγάπης και δημιουργικότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μπορεί να πάρει την τροπή που θέλεις, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου και να του δείξεις λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη. Εσύ που βασανίζεσαι από μοναξιές, βρες τι είναι αυτό που κάνεις λάθος, γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, θα έπρεπε ήδη να είχες δεσμευτεί… Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν και δες τι όμορφο υπάρχει δίπλα σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και αρμοδιότητες, με οικονομικό όφελος βέβαια. Έτσι, θα τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και θα μπορέσεις να αγοράσεις και κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου.
Σκορπιός
23/10-22/11
Η σημερινή ημέρα απαιτεί πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από την μεριά σου, φίλε Σκορπιέ, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές σε καταστάσεις που μπορεί να χρειάζονται άμεση λύση. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στον άνθρωπό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τις άλλες δραστηριότητες που έχεις. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, τόλμησε να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις του και, αν δεν είναι ίδιες με τις δικές σου, να αλλάξεις δρόμο…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις εκνευρισμούς στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου, για τις οποίες υπεύθυνα θα είναι τρίτα πρόσωπα, που θα μπουν ανάμεσα σας. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που αν τις αξιοποιήσεις ανάλογα, θα αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τοξότης
23/11-21/12
Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνεις σήμερα, φίλε Τοξότη. Είτε το θέλεις είτε όχι, οι σημερινές σου αποφάσεις, που πιθανόν να επηρεάζονται και από τρίτα άτομα, σε οδηγούν σε δρόμους, που μπορεί να σε δυσκολέψουν αρκετά. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και ακολούθησέ την πιστά, όσο και αν το συναίσθημά σου εναντιώνεται και σου βάζει εμπόδια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, άφησε τους εγωισμούς στη σχέση σου και μίλα ξεκάθαρα με το σύντροφό σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, θα δεις ότι μετά, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Όσο για εσένα που πορεύεσαι μόνος στη ζωή, προτίμησε να περάσεις τον χρόνο σου με φίλους και γνωστούς, παρά με εφήμερα φλερτ, που το μόνο που κάνουν είναι να σε αποσυντονίζουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι δυνατότητες που έχεις, ως Τοξότης, στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν, ώστε να κάνεις νέα ξεκινήματα και να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Η στασιμότητα των τελευταίων ημερών σε έχει εξαντλήσει και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό, για να απαλλαγείς από αυτήν μια και καλή. Στα οικονομικά, προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.
Αιγόκερως
22/12-19/1
Αυτή η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα, φίλε Αιγόκερε, για να κάνεις κινήσεις και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Η περίοδος σε ευνοεί, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές ο σύντροφος σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση, βγάλε τον ρομαντισμό που έχεις και μην τον παραμελείς άλλο, γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Εσύ που είσαι ακόμα ένας αδέσμευτος Αιγόκερως, μην τα παρατάς τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Κριό, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα και μην εμπιστεύεσαι με τέτοια ευκολία άτομα που έχουν έρθει τώρα στη δουλειά σου. Μίλησε με όσους γνωρίζεις καλά και συζήτησε μαζί τους όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.
Υδροχόος
20/1-19/2
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου με μεγάλη ωριμότητα, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία θα είναι δική σου. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα χρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου να ξέρει πώς πρέπει να σου φερθεί. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό και θα ξεσηκώσετε τα πλήθη, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε ποιον ή ποια να πρωτοδιαλέξετε!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά θα είναι καλά αγαπητέ Υδροχόε, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σε εκνευρίζουν. Μην δώσεις σημασία και εκνευριστείς περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί τα νεύρα σου είναι ήδη τεντωμένα και μπορεί να οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες, με βαρύ τίμημα. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Ιχθείς
20/2,20/3
Μπορείς σήμερα, φίλε Ιχθύ, να βάλεις σε μία σειρά κάποια θέματα που σε έχουν αποδιοργανώσει τελείως τον τελευταίο καιρό και, με ήρεμες κινήσεις, να τραβήξεις τους ανθρώπους που θεωρείς χρήσιμους προς το μέρος σου. Φρόντισε να μην ενεργείς σπασμωδικά και θα διαπιστώσεις ότι όσο πιο δίκαιος και ειλικρινής είσαι, άλλο τόσο είναι και οι άλλοι απέναντι σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Εξάλλου, ξέρεις πλέον καλά ότι αυτές οι κουβέντες δεν σας βγάζουν πουθενά και είναι ανώφελο έως και εκνευριστικό να τις ξεκινάς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί με τους φίλους σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ιχθείς, τα επαγγελματικά αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον σταθερό Ταύρο, και να γλυκαίνει τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις, αρκεί πρώτα να τους έχεις ενημερώσει για τις προθέσεις σου. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, με κάποιες έξυπνες αλλαγές που θα κάνεις.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, το επόμενο 12μηνο προβλέπεται εξαιρετικά θετικό για τις επαφές σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές γνωριμίες. Οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού θα καταφέρεις να έχεις στο πλευρό σου τους πιο κατάλληλους ανθρώπους. Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν άτομα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί για οποιοδήποτε λόγο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα πλησιάσεις ξανά. Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, όπου αυτό το διάστημα μπορείς να φέρεις κοντά σου όποιο πρόσωπο επιθυμείς.http