Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Θρίλερ στην Πολιτεία - Ληστές μπούκαραν στο σπίτι ΔΙΑΣΗΜΟΥ ζευγαριού!



"Οι ληστές με ακινητοποίησαν και με κλείδωσαν στο μπάνιο" 


Ηταν παραμονή Χριστουγέννων και τίποτα δεν προμήνυηε το κακό που θα βρει την γνωστή θεατρολόγο Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και τον επιχειρηματία σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.

Οι δυό τους μαζί με τον γιό τους είχαν πάει σε φιλικό τους σπίτι για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.
Ξαφνικά χτυπάει το κινητό του επιχειρηματία και από την εταιρεία φύλαξης του σπιτιού τους στην Πολιτεία τον ενημερώνουν πως χτυπά ο συναγερμός.

Αμέσως ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης επιστρέφει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Ομως μέσα ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές. Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit για τη δυσάρεστη περιπέτειά του

"Ευτυχώς δόξα τον Θεό είμαστε όλοι καλά. Ηταν πολύ άσχημο το περιστατικό αυτό, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν. Αυτο συνέβη το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, ήμουν έξω σε κάποιο κάλεσμα και χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού. Πάντα όλοι μας πιστεύουμε ότι δε θα συμβεί σε εμάς το κακό, αλλά το κακό παραμονεύει οπουδήποτε. Πήγα στο σπίτι με σκοπό να κλείσω το συναγερμό γιατί πίστεψα οτι μπορεί και να είχε μπλοκάρει γιατί και κατά το παρελθόν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Μπήκα στο σπίτι, επικρατούσε μια σχετική ηρεμία στον κάτω όροφο και απενεργοποίησα τον συναγερμό αλλά οι ληστές ήταν ακόμη μέσα. Δύο ήταν οι ληστές όπου με ακινητοποίησαν και η κατάληξη ήταην ότι με κλείδωσαν στο μπάνιο. Προσπάθησαν να διατηρήσω την ψαχραιμία μου γιατί όταν κινδυνεύεις σκέφτεσαι την σωματική σου ακεραιότητα και την οικογένειά σου.

Πάντως ήταν ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Για εμένα το σημαντικό ήταν ότι δεν ήταν μέσα η Μαριλένα που είναι έγκυος και το παιδί μας και δεν είναι μόνο το εάν θα πάθαιναν κάτι αλλά γενικώς και σαν βίωμα θα ήταν πολύ άσχημο. Αυτό που συμβουλεύω τους πάντες είναι να προσέχουν γιατί τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή όλοι πιστεύουν οτι δε θα τύχει σε εμάς αλλά να που τελικά τυχαίνει. Και έτσι όπως έγινε η Ελλάδα μας που την αγαπάμε όλοι πάρα πολύ, δυστυχώς έχουν γίνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και ο κίνδυνος και η απειλή παραμονεύουν. Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός και δυσκολεύουν τα πράγματα στην οικονομία και στις καταστάσεις θα γίνονται ακόμη χειρότερα. Συνεπώς χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή από όλους μας".
newsit