Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ «ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ» ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλει να δυναμώσει
, και οι τελευταίες εμφανίσεις του Κοστάντσο, παρά τη στήριξη από Βαλβέρδε, φέρνουν στο προσκήνιο και λύσεις για την αντικατάστασή του.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό εξετάζουν πλέον σοβαρά την πιθανότητα να ενισχυθούν στον «άσο» στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Παρά την στήριξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρόσωπο του Φράνκο Κοστάντσο, φωνές από τη διοίκηση δείχνουν ανοικτά πια την δυσαρέσκειά τους.

Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός «χτενίζει» τις αγορές της Γαλλίας και της Βουλγαρίας για παίκτες, καθώς οι πιθανότητα ενίσχυσης τον Ιανουάριο είναι αρκετά μεγάλη, και σίγουρα μία από τις θέσεις που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Έκανε αρκετούς το ματς με τον ΟΦΗ να τελειώσουν στην συνείδησή τους τον Αργεντινό τερματοφύλακα, καθώς ειδικά το πρώτο γκολ των Κρητικών είναι καθαρά δική του ευθύνη, αφού αντί να μείνει στα καρέ του και να έχει την δυνατότητα να αποκρούσει την κεφαλιά του Μάντζιου, άφησε την εστία του εκτεθειμένη και έκανε έξοδο πάνω... στον Μαρκάνο.

Την τελευταία λέξη θα την πει βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, παρά το γεγονός ότι το δεύτερο το έχει παραδώσει για την ώρα στον Βάσκο τεχνικό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σκοπό να συνεχίζει να στηρίζει τον παίκτη του, και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι και για το ματς με την Ντόρτμουντ ο Κοστάτσο προορίζεται για βασικός.

Περιθώρια για αλλαγές άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά. Ο μεν Δασκαλάκης δεν είναι δηλωμένος στην ΟΥΕΦΑ, αλλά και δεν έχει πείσει ότι μπορεί να «σηκώσει» το βάρος των ερυθρόλευκων γκολπόστ, ενώ ο Μαγυάρος Μέγερι θεωρείται άπειρος και θεωρείται απίθανο να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στο Βεστφάλεν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να στηρίζει τον τερματοφύλακά του από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφού όπως τονίζει δεν θεωρεί σωστό να τον «τελειώσει» επειδή έκανε ένα λάθος. Το γεγονός όμως ότι τα λάθη στοιχίζουν (ειδικά σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός) και έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλά, ουδείς μπορεί για την ώρα να προβλέψει πως θα εξελιχτεί η κατάσταση.

Πάντως το μόνο που μπορεί να υποθέσει κάποιος είναι, ότι ο Αργεντινός γκολκίπερ θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται την εστία των Πειραιωτών μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού το να αλλάξει κάτι νωρίτερα μπορεί να θεωρηθεί παρακινδυνευμένο, ωστόσο, αν η εμφάνισή του με τους πράσινους δεν είναι η πρέπουσα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η περίπτωσή του θα πάρει άλλο δρόμο.
olympiacos-blog.blogspot.com