Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτογραφία-σοκ του νεκρού Michael Jackson

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και στις οποίες απεικονίζεται το άψυχο κορμί του «βασιλιά» της ποπ, Michael Jackson, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατό του.

Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση του γιατρού του τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας, έδειξε στους ενόρκους τις ανατριχιαστικές αυτές φωτογραφίες στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.



Η δίκη αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του Michael Jackson και στο ρόλο του Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

"Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Michael Jackson άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ", δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής "έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη" στο γιατρό του.

Αντιθέτως ο συνήγορος του Μάρεϊ δήλωσε ότι ο Michael Jackson "προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του" λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.

Η υπεράσπιση εμφάνισε μάλιστα ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Jackson να παραμιλάει, προφανώς υπό την επήρρεια ουσιών: «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο. Θα πάρω τα λεφτά, ένα εκατομμύριο παιδιά, παιδικό νοσοκομείο, το μεγαλύτερο του κόσμου: Νοσοκομείο Παίδων Michael Jackson».