Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γερνάει άσχημα ο Τζορτζ;

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ο Τζορτζ Κλούνει δήλωσε πως δεν γερνάει καλά και πως σε λίγο το κοινό δεν θα θέλει να τον βλέπει μπροστά από την κάμερα!«Στην πραγματικότητα είμαι μόλις 28 ετών, οπότε μάλλον δεν γερνάω καθόλου καλά» δήλωσε με χιούμορ στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly στην πρεμιέρα της ταινίας «Ides of March» -στην οποία όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί- που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς.


«Όσο πιο πολύ γκριζάρεις τόσο πιο πολύ το κοινό δεν θέλει να σε βλέπει μπροστά από την κάμερα» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Αυτή είναι η αλήθεια!»

Όσο για τα highlights της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες: «Θα με δείτε κουστουμαρισμένο. Είναι σημαντικό γιατί μου αρέσει να φοράω ωραίο κοστούμια» είπε χαριτολογώντας. «Στην πραγματικότητα όμως το highlight της ταινίας είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, από την αρχή του έργου μέχρι το τέλος. Είναι ένας θαυμάσιος ηθοποιός».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος στην πρεμιέρα της ταινίας και απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις με χιούμορ.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τον 30χρονο ηθοποιό για συμπρωταγωνιστή του είπε:«Γιατί ήταν ο μοναδικός που μπορούσα να πάρω. Και ήταν και φθηνός. Άλλωστε δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει. Ήταν άνεργος» απάντησε αστειευόμενος και πάλι.

Ωστόσο, πρόσθεσε με πιο σοβαρό ύφος: «Είναι ένας από τους καλύτερους του χώρου, πραγματικά. Και είναι μόλις 30, 25 ή 15 χρονών; Ανεξάρτητα από την ηλικία του είναι απίστευτα ταλαντούχος».

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε το βράδυ της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, στο Academy Theatre, στο Λος Άντζελες και το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και η νέα αγαπημένη του Στέισι Κίμπλερ -πρώην αθλήτρια της πάλης και νυν ηθοποιός-, μόνο που το ζευγάρι περπάτησε χωριστά στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.