Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γυναίκα έπεσε από τον 23ο όροφο και επιβίωσε !

Μια νεαρή γυναίκα έπεσε από τον 23ο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, την πρωτεύουσα της Αργεντινής, και επέζησε.Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν προσδιοριστεί, προσγειώθηκε σε καθιστή θέση στην οροφή ενός ταξί, το οποίο μετρίασε την πτώση της. Ο ταξιτζής βγήκε από το όχημά του για να μιλήσει σε έναν αστυνομικό λίγο πριν η γυναίκα προσγειωθεί στο ταξί του.

«Βγήκα από το αυτοκίνητο δευτερολέπτα πριν. Εάν δεν είχα βγει, θα είχα χάσει τη ζωή μου», είπε ο οδηγός, Miguel Cajal.  «Ήμουν μόλις 10 μέτρα από την πρόσκρουση όταν άκουσα ένα φοβερό θόρυβο. »

Η πτώση βούλιαξε την οροφή του αυτοκινήτου και έσπασε το παρμπρίζ του.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Argerich και...

νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με πολλαπλούς τραυματισμούς, που περιλαμβάνουν εσωτερική αιμορραγία και σπασμένα ισχία και πλευρά. Ο διευθυντής της εντατικής, Αλμπέρτο ​​Crescenti, εκτιμά ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε περίπου από 100 μέτρα ύψος. Αν δεν προσγειωνόταν  σε καθιστή θέση, θα είχε πιθανόν υποστεί περισσότερες βλάβες, αν δεν σκοτωνόταν.

Οι μάρτυρες που περιγράφουν το περιστατικό ως μια προφανή αυτοκτονία, είπαν ότι η ίδια η γυναίκα πήδηξε από το ξενοδοχείο Crown Plaza Panamericano στο κέντρο της Μπουένος Άιρες. Ένας άλλος οδηγός ταξί είπε ότι την είδε να σκαρφαλώνει πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στην άκρη του κτιρίου και μιλούσε με κάποιον πριν κάνει το άλμα στο κενό.

Πηγή: BBC News