Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Οι 5 χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο!



Οι χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο

1. Ο τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη να βλέπει πορνό σε δελτίο ειδήσεων
Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αυστραλιανή οικονομία στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού 7 της αυστραλιανής τηλεόρασης, ο εκπρόσωπος τύπου της Macquarie Bank, MartinLakos, προσπαθεί να εξηγήσει τις εξελίξεις στα επιτόκια και στον πληθωρισμό.
Για ένα λεπτό, ίσως είναι η πιο πληκτική συνέντευξη στον κόσμο. Μετά το 1:30 όμως όλα αλλάζουν. Η οθόνη του υπάλληλου πάνω από τον...
δεξί  ώμο του ομιλητή δεν δείχνει πια μετοχές και γραφήματα, αλλά γυμνές φωτογραφίες της Miranda Kerr (μοντέλο της Victoria Secret).




Η τράπεζα αργότερα είπε ότι το θέμα είναι προς διερεύνηση προσθέτοντας: «Η Macquarie έχει αυστηρές πολιτικές στο χώρο γύρω από την χρήση της τεχνολογίας και το θέμα που προέκυψε εξετάζεται εσωτερικά»

2. Ο υπάλληλος ασφάλειας μεταφορών που έκλεψε πάνω από 200.000 αξίας σε δολάρια  αντικείμενα από αποσκευές για να τα πουλήσει στο eBay
Οι 5 χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο!
Ο 48χρονος Pythias Brown υπάλληλος ασφαλείας αεροδρομίου στο Newark του NJ, πιάστηκε να κλέβει αντικείμενα από τις προσωπικές αποσκευές των επιβατών. Μέχρι να συλληφθεί είχε κατορθώσει πουλώντας τα στο ebay να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 200.000 δολαρίων!
Ανάμεσα στα κλεμμένα αντικείμενα υπήρχαν μια φωτογραφική μηχανή από υπάλληλο της HBO αξίας 47.900 δολαρίων και μια βιντεοκάμερα από εργαζόμενο στο CNN. Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός από τα θύματα του η αστυνομία τον συνέλαβε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν 66 κάμερες, 31 φορητοί υπολογιστές, κοσμήματα και πολλά πολλά ακόμη αντικείμενα..

3. Η γυναίκα που έγραφε στο ημερολόγιο της τους τρόπους με τους οποίους κατάφερνε να αποφεύγει να δουλεύει
Οι 5 χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο!
Η Emmalee Bauer τοποθέτησε τον πήχη πολύ ψηλά στην τεμπελιά στον χώρο εργασίας.  Η νεαρή υπάλληλος του ξενοδοχείου Sheraton διαπίστωσε ότι είχε πολύ ελεύθερο χρόνο στη δουλειά της αλλά και ότι έπρεπε να φαίνεται  απασχολημένη με κάποιο τρόπο για να αποφύγει τις επιπλήξεις.
Έτσι άρχισε μανιωδώς να καταγράφει κάθε στιγμή της ημέρας της σε ένα ημερολόγιο συμπληρώνοντας τελικά 300 σελίδες! Δυστυχώς, το αφεντικό της κάποια στιγμή ανακάλυψε το ημερολόγιο και η Bauer έγινε πρώην υπάλληλος..
Έγραφε η Bauer στο ημερολόγιο της..
«Πληκτρολογώντας φαίνεται να πιάνει το κόλπο. Φαίνεται στους άλλους ότι εργάζομαι σκληρά πάνω σε κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι εδώ μόνο για τα χρήματα και, πρόσφατα, για την πρόσβαση στον εκτυπωτή. Δεν έχω καταφέρει τίποτα εδώ και καιρό … πληρώνομαι περισσότερο από ποτέ και δουλεύω πολύ λιγότερο από πριν. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο όταν σκέφτομαι έτσι. Μπορώ να ψωνίσω on-line, να παίξω παιχνίδια, να διαβάσω τα μηνύματα μου και να εξακολουθώ να πληρώνομαι για αυτό. «

4. Η υπάλληλος που δανείστηκε την Ferrari του αφεντικού της και την τράκαρε
Οι 5 χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο!
Μια 23χρονη κοπέλα «δανείστηκε» την Ferrari του αφεντικού της και βγήκε βόλτα στους δρόμους της Καλιφόρνια. Δυστυχώς όμως για εκείνη αλλά και για το αφεντικό της, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή την οποία πήρε με ανεξήγητα μεγάλη ταχύτητα.
Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε ενώ οι ζημιές υπολογίστηκαν στα 125.000 δολάρια. Η γυναίκα βγήκε σώα από το αυτοκίνητο, αλλά το αφεντικό της ειπώθηκε ότι ήταν πολύ «θυμωμένος».

5. Ο εργάτης αποσκευών αεροδρομίου που αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της βάρδιας του και ξύπνησε 200 μίλια μακριά
Οι 5 χειρότεροι υπάλληλοι στον κόσμο!
Ένας εργαζόμενος στην JetBlue αποκοιμήθηκε μέσα σε ένα κάδο φορτίου και κατά λάθος βρέθηκε στη Βοστώνη στο κύτος του αεροπλάνου. Ο Sidney Nurse πέταξε 200 μίλια στον χώρο αποσκευών όπου μυστηριωδώς κόλλησε κατά τη φόρτωση αποσκευών στο αεροδρόμιο JFK.
Ο 21χρονος εργαζόμενος εξέπληξε τους συναδέλφους του στο αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης όταν άνοιξε η πόρτα των αποσκευών ενός twin-ERJ-190 τζετ και ξεπρόβαλε μαζί με τα αντικείμενα των επιβατών. Ο Nurse είπε ότι πανικοβλήθηκε όταν κατάλαβε ότι το αεροπλάνο ήταν στον αέρα και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το κινητό του για να καλέσει τους αξιωματούχους της JetBlue κατά τη διάρκεια των 37 λεπτών της πτήσης αλλά δεν τα κατάφερε..


Πηγή: dinfo