Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ζάκυνθος: Έλληνας ταξιτζής δολοφόνησε 19χρονο βρετανό τουρίστα...




Ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας είναι το θύμα της αιματηρής συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα στον Λαγανά της Ζακύνθου, με δράστη ένα 21χρονο ταξιτζή.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ», στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στις 3.05 τα ξημερώματα. Ο άτυχος Βρετανός μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο ταξιτζήδες, που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στον δρόμο.

Όπως υποστήριξε ο δράστης ενοχλήθηκαν, γιατί οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ. Λίγο αργότερα ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαιριά στην καρδιά, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα.

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή ο δράστης μαζί με τον φίλο του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα. Τρεις ώρες αργότερα, στις 6.30 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο ταξιτζή στο σπίτι του και λίγο αργότερα το φίλο του ως συνεργό, γιατί όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει τον συνάδελφό του, αλλά και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν μαζί.

Το πρωί δύτες έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης και βρήκαν το μαχαίρι.

Πηγή: tsantiri