Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δίνει την παρθενιά της... για ένα iPhone 4

Μετά το περιστατικό του μικρού που πούλησε το ένα του νεφρό για να αγοράσει ένα iPad 2, έρχεται στην δημοσιότητα άλλο ένα περιστατικό, πάλι στην Κίνα, ενός κοριτσιού που επιθυμεί διακαώς να αγοράσει ένα iPhone 4 σε αντάλλαγμα για την... αγνότητά της. 
Η μικρή δήλωσε στο Weibo (αντίστοιχο του twitter στην Κίνα) πως θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στη ζωή της με οποιονδήποτε της αγοράσει
ένα iPhone 4, καθώς το ζήτησε από τον πατέρα της κι εκείνος δεν της το αγόρασε. Σε φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της η έφηβη, δηλώνει και όλα τα προσωπικά της στοιχεία προκειμένου οι υποψήφιοι «εραστές» να αποφασίσουν πως η «επένδυση» αξίζει.


Το δημοσίευμα της Koreanherald που κυκλοφόρησε την είδηση, αναφέρει το ενδεχόμενο κάποιος διεστραμμένος να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της μικρής Κινέζας για να ψαρέψει υποψήφια «θύματα» - εραστές.

Όπως και να έχει όμως, το περιστατικό άλλη μία φορά καταδεικνύει την ανόητη και άκριτη προσήλωση των εφήβων στο status που μπορεί να τους προσδώσει ένα τεχνολογικό προϊόν, το οποίο επιθυμούν να το αποκτήσουν με κάθε κόστος... κυριολεκτικά.


πηγή : pinnokio