Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τα ψέματα που λέμε στο ... Facebook !


To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού χρήστες να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα .προσόντα τους.


Oι περισσότεροι χρήστες κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.
Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.

Για το ύψος
Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.

Για τα χρήματα που βγάζουν
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει. Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.

Για τις φωτογραφίες που αναρτούν
Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.
Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.
Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.


Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις
Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.
Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.
πηγη:ipanicmag