Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πήγε να τη δολοφονήσει μέσω Facebook


Καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλακή



Σε κάθειρξη 21 ετών καταδικάστηκε ένας 25χρονος από τη Μελβούρνη, γιατί έδειρε, βίασε, περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook. Πρόκειται για τον Μάικλ Χερμογένις, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του και είπε ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το άτυχο κορίτσι, το οποίο επέζησε παρά τα σοβαρά εγκαύματα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος πρέπει να μείνει στη φυλακή 16 χρόνια πριν αποκτήσει to δικαίωμα υποβολής έφεσης για πρόωρη αποφυλάκιση, είπε ότι επισκέφτηκε το ανήλικο κορίτσι, που ήταν μόνο του, στο σπίτι του. Αφού είδαν ταινίες και αλληλοφωτογραφήθηκαν, στη συνέχεια την έδειρε και τη βίασε, αφήνοντάς την γυμνή και αναίσθητη μέσα στο μπάνιο. Στη συνέχεια πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων, αγόρασε βενζίνη και επέστρεψε στο σπίτι του θύματος, την περιέλουσε και έβαλε φωτιά. Για κακή του τύχη όμως, κάηκε και ο ίδιος και με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ψάχνοντας στο Facebook πάνω από 500 φίλους του θύματος, ενώ το άτυχο κορίτσι, παρέμεινε ένα χρόνο στο νοσοκομείο και οι γιατροί κρίνουν πλέον αμφίβολη την ικανότητά της να εργαστεί στο μέλλον.
 
 
 
http://www.newsbeast.gr