Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Eίναι μόλις δεκατεσσάρων και μιμείται τη Τζούλια Αλεξανδράτου !!

Το πόσο επικίνδυνα μπορούν ν΄αποβούν μερικά «πρότυπα» αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο η περίπτωση μιας 14χρονης μαθήτριας από την Κόρινθο.
Η έφηβη που πηγαίνει στο 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου, φαίνεται πως έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από τις… «δραστηριότητες» της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που όχι μόνο τη μιμείται αλλά την έχει και ως πρότυπο!

Ο, τι βλέπει κάνει η 14χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με το sfedona, έχει γυρίσει με το κινητό της ένα άκρως αποκαλυπτικό «ροζ» βίντεο, όπου κυριαρχεί το γυμνό και οι προκλητικές σεξουαλικές σκηνές.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ανήλικη έχει και τις… ευλογίες της μητέρας της η οποία όχι μόνο είναι ενήμερη για τις δραστηριότητες της κόρης της αλλά τις… σιγοντάρει κιόλας!


Είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι μόλις κλήθηκε από το συμβούλιο των καθηγητών –το οποίο είναι ενήμερο για την περίπτωση-, όχι μόνο δεν κοκκίνησε από ντροπή αλλά αντιθέτως υπερασπίστηκε τα «καμώματα» της 14χρονης. Το βρίσκει φυσιολογικό και το κορίτσι της έχει ταλέντο που μιμείται τη Τζούλια φέρεται να εξήγησε στους καθηγητές που έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα όσων ξεστόμισε.

Όπως είναι φυσικό, τα «καλά» και «καυτά» νέα κυκλοφορούν γρήγορα και το εν λόγω ροζ βιντεάκι έχει διαδοθεί σε όλους τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της Κορίνθου.

Βλέποντας λοιπόν την απήχηση της, η 14χρονη μαθήτρια ετοιμάζεται να γυρίσει και νέο βίντεο πιο… «hard core» αυτή τη φορά!

Τραγική ειρωνία; η 14χρονη αποτελεί μια από τις σχετικά καλές μαθήτριες του Γυμνασίου, με τις επιδόσεις της να κυμαίνονται γύρω στο 15 με 17.

Όσο για το γυμνασιάρχη του εν λόγω σχολείου; διαβεβαιώνει πως έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το θέμα.Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, ωστόσο με την νέα τεχνολογία και την εξέλιξη του Ίντερνετ, το θέμα είναι σαν να βάζεις πούπουλα σε… ανεμιστήρα!

πηγή : STAR & pinnokio