Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η πριγκίπισσα Diana όπως θα ήταν σήμερα


Η πριγκίπισσα Diana όπως θα ήταν σήμεραΔΕΙΤΕ: Το εξώφυλλο του Newsweek που εξόργισε τους Βρετανούς

Πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana αν ζούσε σήμερα; Την Παρασκευή θα έκλεινε τα πενήντα της χρόνια και το Newsweek κυκλοφόρησε με εξώφυλλο «πειραγμένη» φωτογραφία της δίπλα στη νύφη που δεν γνώρισε, την Kate Midleton.


Η Diana απεικονίζεται κομψή και με λίγες ρυτίδες- αφού θα είχε κάνει μπότοξ- ενώ το περιοδικό εικάζει και πώς θα ήταν η ζωή της εάν δεν είχε βρει άδικο τέλος σε εκείνο το δυστύχημα στο Παρίσι.

Θα είχε, λοιπόν, σύμφωνα με τις υποθέσεις του περιοδικού, μεταναστεύσει στη Νέα Υόρκη, θα είχε εγκαταλείψει τον Ντόντι αλ Φαγιέντ και θα είχε κάνει ακόμα δύο γάμους.

Σύμφωνα με το φανταστικό στορυ του περιοδικού, η Diana θα είχε κάνει... ανακωχή με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα και θα είχε γίνει πολύ καλή φίλη με την... συμπεθέρα της, την  Carole Middleton. 

Τα σχόλια των Βρετανών ήταν πολύ επικριτικά καθώς το εγχείρημα του Newsweek ήταν μάλλον πολύ προχωρημένο για τους ίδιους.

Το περιοδικό κρεμάστηκε στα περίπτερα την ίδια εβδομάδα που το πριγκιπικό ζεύγος άρχισε επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Αμερική.

Δείτε τις φωτογραφίες






newsbeast.gr