Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα. Ένας έρωτας που τελείωσε.... νωρίς;


  Ο Κάρολος και η Καμίλα ξεκίνησαν σχεδόν 40 χρόνια πριν ένα δεσμό που έμελε να περάσει από σαράντα κύματα. Η Καμίλα γνώρισε τον Κάρολο σε ένα αγώνα πόλο το 1972. Στην περίπτωση τους ο κανόνας των ετερώνυμων που έλκονται δεν βρήκε εφαρμογή καθώς και οι δύο, ομολογουμένως, άσχημοι άνθρωποι ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα.
 Η οικογένεια του πρίγκιπα δεν ενέκρινε την Καμίλα και ο ίδιος αναγκάστηκε να παντρευτεί το 1981 τη λαοφιλή πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία όμως χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο τέκνων, γιατί βγήκαν στη δημοσιότητα οι κασέτες από τις κρυφές συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου που είχε με την Καμίλα ο Κάρολος το 1989.
 Τι και αν το το διαζύγιο του με τη Νταϊάνα βγήκε μετά από μερικά χρόνια, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε στον Κάρολο να παντρευτεί την αγαπημένη του που είχε ήδη παντρευτεί και είχε χωρίσει από το 1995, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά τον Κάρολο και να έχουν κρυφό δεσμό....
 Το 1997 η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα και όλα αλλάξαν. Ο λαός αποδοκίμασε ακόμα περισσότερο τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα και για ακόμα μία φορά το ζευγάρι αναγκάστηκε να κρατήσει χαμηλό προφίλ για να γλιτώσει τη κοινωνική κατακραυγή. Το 1999 ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι μαζί σε δημόσια εμφάνιση και τα tabloids σχολιάσαν έντονα τη συμπεριφορά εύθυμου χήρου Καρόλου.


 Η βασίλισσα μετά την έκθεση του ζευγαριού και την αγάπη της για το γιο της αναγκάστηκε να καλέσει την Καμίλα σε δείπνο το 2000 που ήταν καιι η πρώτη φορά στα τριάντα χρόνια που αναγνώρισε επίσημα την ύπαρξη της στη ζωή του γιου της. Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι μετακόμισε επίσημα μαζί και άλλα δύο χρόνια μετά ο Κάρολος απαρνήθηκε κάθε δικαίωμα του στη διαδοχή του χρόνου με το γάμο του με την αγαπημένη του Καμίλα. Σαράντα σχεδόν χρόνια περίμενε ο πρίγκιπας της Ουαλίας για να πραγματοποιήσει αυτό το γάμο και να ολοκληρώσει αυτή τη σχέση που πέρασε από τόσες δυσκολίες και διακυμάνσεις. Και ενώ όλοι περίμεναν πως μετά από μία τόσο επεισοδιακή ζωή το ζευγάρι επιτέλους θα ηρεμούσε αφού εκπλήρωσε τον πόθο δεκαετιών, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τις τελευταίες βάλθηκαν να τους χωρίσουν. Η Καμίλα δεν πήγε στο σπίτι του Καρόλου να αναρρώσει μετά από ένα ατύχημα που είχε στη Σκοτία και πριν από αυτό δεν συνόδεψε το σύζυγο της σε ταξίδι του στην Ελβετία με το γιο του Γουίλιαμ και τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον. Οι φήμες περί διαρκών καβγάδων και αναταραχών στη σχέση τους λειτούργησαν συνδυαστικά με την απουσία της Δούκισσας της Κορνουάλης στις δημόσιες εμφανίσεις του Καρόλου και φούντωσαν τα σενάρια ότι το ζευγάρι περνάει κρίση, βρίσκεται σε διάσταση και οδηγείται προς το χωρισμό.
 Προς το παρόν κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος αν αυτό αληθεύει ή όχι, αλλά μία σχέση που έχει φθαρεί σαράντα χρόνια, αν μη τι άλλο, είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι προβληματική και σίγουρα όχι ονειρεμένη. Μάλλον τα μετεφηβικά απωθημένα του Καρόλου έπρεπε να εκπληρωθούν εκείνη την εποχή, γιατί αν τελικά χωρίσει το ζευγάρι ο Καρόλος θα έχει θυσιάσει τα πάντα για ένα τίποτα και θα μείνει στην ιστορία ως ο άντρα που θα γινόταν βασιλιάς, αλλά πότε δεν τα κατάφερε όπως θα τραγούδαγαν και οι Libertines.
 Το μόνο σίγουρο πως ο λαός δεν θα στενοχωριόταν με καμία αρνητική εξέλιξη γιατί απλά η δημοτικότητα του ζευγαριού είναι χρόνια ανύπαρκτη σε μία χώρα που λάτρεψε τόσο την πριγκίπισσα Ντάϊανα και πλέον βρήκε τη νέα βασίλισσα του στο πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον.


Πηγή: queen