Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Φραστικό επεισόδιο Σισέ-Καραγκούνη στην Τούμπα


Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Καραγκούνη για μία κακή σέντρα που έκανε στο τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ο "τυπάρας" αντέδρασε έντονα.

Φράστικο επεισόδιο είχαν μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητη Σιδηρόπουλο οι Τζιμπρίλ Σισέ και Γιώργος Καραγκούνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιπαρατέθηκαν λεκτικά στα αποδυτηρία του Παναθηναϊκού, για μία κακή σέντρα που έκανε ο "τυπάρας" στα τελευταία λεπτά, αντί να δώσει πάσα στον Γάλλο επιθετικό.


Συγκεκριμένα, ο Σισέ πλησίασε τον Καραγκούνη και του ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος, γιατί επέλεξε το γέμισμα (που κατέληξε άουτ) αντί να του δώσει την μπάλα δεξιά όπως κινούνταν. Παράλληλα, του έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που εκτελούσε τις στημένες φάσεις. "Άσε με ήσυχο, έχω νεύρα" ήταν η αντίδραση του Κάρα, όμως ο Γάλλος δεν έδειξε διάθεση να υποχωρήσει και συνέχισε να του επιτίθεται λεκτικά.


Ο Καραγκούνης τότε πήγε να κινηθεί εναντίον του, ωστόσο οι συμπαίκτες τους επενέβησαν, με πρώτους τους Γκοβού, Σαριέγκι και τους χώρισαν προτού πιαστούν στα χέρια. Ακολούθησε η παρέμβαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έβαλε τις φωνές στους δύο ποδοσφαιριστές: "Τι είναι αυτά που κάνετε; Είστε οι αρχηγοί και δίνετε τέτοιο παράδειγμα; Συνέλθετε επιτέλους".
πηγη:prasinanea.gr