Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

O johnny depp άφησε φιλοδώρημα 1170£ σε pub στην Αγγλία!


Αυτά είναι! Ο Johnny Depp ο οποίος για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νεας του ταινίας 'Dark Shadows'... βρίσκεται στο Buckinghamshire, έχει αφήσει όλη την περιοχή άναυδη!
Καταρχάς να πω ότι το Buckinghamshire είναι μια περιοχή λίγο έξω από το Λονδίνο. Ο Depp μας λοιπόν, παρόλο που διαμένει σε σουίτα 5* η οποία κοστίζει $1,600 η βραδυά, προτιμάει να βγαίνει και για φαγηρό και για ποτό σε συνοικιακές Pub και να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο. Σωστό τον βρίσκω, θα είναι πολύ βαρετά στο ξενοδοχείο μέσα!
Εκτός λοιπόν το ότι δεν πηγαίνει να φάει σε κάποιο από τα 4 εστιατόρια του ξενοδοχείου, (ένα εκ των οποίων έχει βραβευτεί και έχει και Michelin), μοιράζει και τεράστια φιλοδωρήματα στην πόλη! Το πρώτο βράδυ λοιπόν που έφαγε σε μια συνοικιακή Pub, 1 χλμ από το ξενοδοχείο του, άφησε για το προσωπικό $500 φιλοδώρημα! Το δεύτερο βράδυ, στην ίδια Pub άφησε $670....Σίγουρα οι σερβιτόροι όταν θα φεύγει θα κάνουν πάρτυ!!! Πραγματικά!

Αν έχει τέτοια άυξουσα πορεία το φιλοδώρημα, και αν σκεφτώ ότι τα γυρίσματα θα κρατήσουν καποιους μήνες.....προλαβαίνω να μετακομίσω στο Buckinghamshire?????