Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

«Απίστευτο μίσος για Μουρίνιο!»

Η ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα στην καταλανική «El Mundo Deportivo», Κορντούλα Ρέινχαρτ, μεταφέρει στο gazzetta.gr το κλίμα που επικρατεί στη Βαρκελώνη μετά τον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ και πριν από τη ρεβάνς της Τρίτης (03/04).


Τέσσερις μέρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη ρεβάνς του... “el classico” ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ και μετά τα γεγονότα του πρώτου αγώνα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, η ατμόσφαιρα σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη είναι κάτι περισσότερο από ηλεκτρισμένη!

Οι “μπλαουγκράνα” κατήγγειλαν στην UEFA τον Ζοζέ Μουρίνιο για τη συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Πέπε και τις “προσβλητικές” (σ.σ.: έτσι τις χαρακτήρισαν) δηλώσεις που έκαναν για τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει η ομάδα του Γκουαρντιόλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με τη σειρά της της διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα “πεπραγμένα” και τα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ η “Βασίλισσα” απέστειλε στη Νιόν φάκελο με φωτογραφίες και video, κατηγορώντας τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για μη τήρηση του fair play..


πηγή : www.gazzetta.gr