Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μεταγραφές στον Ολυμπιακό ..

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκλήρωσαν την μεταγραφική τους συνάντηση και πλέον ο Ολυμπιακός...

φουλάρει για μεταγραφές. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών τα... είπε και με τους Εντουάρντο Μαθία, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αρκετή ώρα διήρκησε η εφ' όλης της ύλης συζήτηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα και μίλησαν για το υπάρχον ρόστερ.
Παράλληλα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε άλλη συνομιλία και με τον Εντουάρντο Μαθία αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Στην δεύτερη συνάντηση έδωσε το παρών και ο Σωκράτης Κομινάκης. Όπως προκύπτει όλα ξεκινούν από μηδενική βάση ως προς τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.
Όπως ανέκυψε επίσης οι Μαθία, Κοβάσεβιτς και Βαλβέρδε θα έχουν μία στενή συνεργασία στα μεταγραφικά αλλά τις τελικές επιλογές θα τις έχει ο Βαλβέρδε. Το... αφεντικό παραμένει ο Ισπανός πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον Μαρινάκη.
Οι τελικές εισηγήσεις...
Όσον αφορά στο ρόστερ οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέχρι τις 15 Μαϊου. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να δουν και τους δανεικούς και μετά ν' αποφασίσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε θα δώσει την τελική του λίστα με τις εισηγήσεις είτε στις 15 είτε στις 16 Μαϊου.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή θα υπάρξει πιθανότατα ραντεβού των Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς. Σε αυτό ενδέχεται να βρεθεί και ο Μαρινάκης.
Καθημερινές πλέον οι επαφές
Οι συναντήσεις των Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς θα είναι πλέον καθημερινές. Οι τρεις άνδρες θα έχουν καθημερινές συσκέψεις για τα μεταγραφικά. Ο Κοβάσεβιτς θα είναι δε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.
Μάλιστα ενδέχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βγουν προς τα έξω περισσότερα ονόματα. Προτεραιότητα αυτήν την στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι οι γκολκίπερ και τα κεντρικά χαφ.
Εκτός αυτού όπως επισημάνθηκε από πλευράς των ανθρώπων του Ολυμπιακού εάν βρεθεί κάποια άλλη καλή περίπτωση θα την κοιτάξουν προσεκτικά. Αυτό στο οποίο συμφώνησαν οι Βαλβέρδε-Μαρινάκης είναι πως η ομάδα αναζητά ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα και οι οποίοι θα είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Τα συμβόλαια που κοιτάζουν στο λιμάνι δεν θα υπερβαίνουν πάντως το 1 με 1,2 εκατ. ευρώ.

πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.com