Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Με δυσκολία οι μετακινήσεις την Κυριακή στην Αθήνα ..

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό την προσεχή Κυριακή, 1η Μαΐου, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα παραμείνουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό φαίνονται διασπασμένοι, καθώς ενώ το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι στάση θα τηρήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται ότι την Πρωτομαγιά το Μετρό θα πηγαίνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ δεν διασφαλίζεται η ασφάλεια λειτουργίας της γραμμής από την Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.


http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=68497:2011-04-30-06-21-38&catid=92:2010-04-07-06-03-35&Itemid=253